Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел. Фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел. Фарове

Колеги имам следния въпрос не ми работят машинките на фаровете. С нови водачи съм, така че не е от тях.. като местя степените на 1,2 или 3 нищо не се случва. Машинките са здрави защото когато пусна фаровете се чува, че работят. Копчето мисля че и то е здраво понеже е замервано и работи. Има ли бушон или реле за тия машинки да не би проблема да е там??
    Поздрави!
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
    Колеги имам следния въпрос не ми работят машинките на фаровете. С нови водачи съм, така че не е от тях.. като местя степените на 1,2 или 3 нищо не се случва. Машинките са здрави защото когато пусна фаровете се чува, че работят. Копчето мисля че и то е здраво понеже е замервано и работи. Има ли бушон или реле за тия машинки да не би проблема да е там??
    Поздрави!
    Нали все пак въртиш копчето като си с пуснати фарове!?
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

това риторичен въпрос ли е? разбира се но не се местят...

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:50.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ами щом бръмчат и си сигурен, че тях чуваш, не е логично да търсиш проблема в бушон. Явни си отива захранване и си се движат. А вече защо моторчетата не предават движение на рефлекторите??? По-скоро бих погледнал механичната част - нещо да не е поставено/закрепено добре - ябълки/щипки/водачи...
          Last edited by Shider; d.m.y г., 10:28. Основание: послепис
          '03 Suzuki DL1000 V-Strom
          '00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
          '93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
          '05 FIAT Punto 1.3multiJet

Comment

явно не ме разбирате добре... значи не знам дали бях ясен но моторчетата въобще не бръмчат когато местя копчето
            Например при изгасени фарове местя копчето да кажем на степен 2 след като пусна фаровете те се преместват, но с вкл. фарове като местя копчето нищо не става (моторчетата не бръмчат) ако например вкл. дълги пак се чува как машинките се местят даже ми се е случвало като пусна да речем десен мигач и се чува машинката че мести..
            Има нещо в цялата работа ама не разбирам много от тоци...

Comment

вероятно имаш лоша маса. търси 2-те маси на машинките. те са отпред. едната е и масата за копчето. сигурно при включени фарове, машинките виждат 12 волта и винаги отиват в крайно положение.
              точка

Comment

Ако предното стъкло ти пуска вода,значи проблема ти е от бушонното табло.При мен като пуснех ляв мигач и ми се пускаха пръскалките на фаровете.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

не съм забелязал да пуска вода...

Comment

Working...
                  X